Waterbed speciaalzaken in Limburg

In Limburg zijn diverse waterbedspeciaalzaken te vinden en in dit artikel beschrijven we enkele willekeurige zaken in Limburg die waterbedden verkopen en wellicht dat dit je kan helpen als je op zoek bent.

 


Sleepstyle; de waterbeddenspecialist van Limburg
Sleepstyle heeft een aantal vestigingen in Limburg en deze zijn in Roermond, Venlo, Geleen, Sittard, Heerlen, Kerkrade, Maastricht en Tegelen gelegen. Sleepstyle wordt ook wel de waterbedden specialist van Limburg genoemd. Overigens worden er ook boxsprings en accessoires verkocht. De waterbedden die verkocht worden zijn van bekende topmerken zoals Baltimore en Cascade. Eén van de vele services die geboden wordt is de verhuisservice. Mocht je gaan verhuizen, dan neemt Sleepstyle de verhuizing van het waterbed op zich. Zo blijft de garantie bestaan en kun je er van op aan dat het bed in goede staat op de nieuwe bestemming aankomt. Het komt namelijk nogal eens voor dat wanneer een waterbed onprofessioneel wordt verhuisd, er beschadigingen optreden of dat het na de verhuizing niet optimaal dienst kan doen door een ondeskundige plaatsing.

Becks in Roermond en Maastricht
Becks heeft vestigingen in Roermond en Maastricht. Men heeft als uitgangspunt dat er samen met de klant wordt bekeken welk waterbed geschikt zal zijn, want niet ieder model is zomaar voor iedereen geschikt. Er wordt advies gegeven over wat er allemaal mogelijk is, en dit niet alleen op het gebied van de bedden, maar ook over welk bedtextiel en welke accessoires het meest geschikt zijn. Beide vestigingen hebben showrooms en zo kun je ter plekke bekijken wat er allemaal mogelijk is. In Maastricht ligt Becks aan de Akersteenweg en in Roermond aan de Schuitenberg.

Naar Hydrosfeer in Geleen
Hydrosfeer is sinds 1989 specialist in waterbedden. Het bedrijf is begonnen met een vestiging in Eindhoven, maar nu is er alleen nog een vestiging in Geleen. Er wordt een goede service en uitstekende kwaliteit geleverd. Naast de zorg voor een goed slaapcomfort, biedt Hydrosfeer ook een uitgebreid assortiment voor de complete aankleding van een slaapkamer. Er is een grote collectie aanwezig van onder meer dekbedden, ledikanten en lakens. Hydrosfeer ligt in Geleen aan de Rijksweg Zuid.